Acum citești
Actiune desfasurata in blocul de locuinte sociale din str. Nerva Traian

Actiune desfasurata in blocul de locuinte sociale din str. Nerva Traian

Trei familii care au fost evacuate din locuința în care locuiau cu chirie, în urmă cu două săptămâni, au ajuns în zona podului Mărășești, într-un bloc social. Au intrat într-o garsonieră, au spart ușa și au decis să rămână în perioada următoare. Totul s-a întâmplat pe fondul disperării, aceștia nemaisuportând să stea în stradă.

În plus, aceștia au și copii care spun că nu au mai mers la școală de 10 zile. În urmă cu puțin timp, locatarii blocului au început să fie recalcitranți, le-au spus că nu au niciun drept să ocupe abuziv o locuință din acel bloc.Oamenii au încercat să ceară ajutorul Primăriei Sectorului 4 și a Primăriei Capitalei, însă li s-a spus că nu există locuințe sociale pentru ei. Aceștia sunt acum hotărâți să rămână în garsoniera ocupată.

Unul dintre protestatari, Constantin Ionescu, a intrat în direct, prin telefon, la ”Știrile B1”, unde a declarat că a făcut mai multe cereri către Primărie pentru a li se oferi o locuință. El a precizat că nu dorește decât să rămână în garsonieră alături de copiii săi pentru a-i putea crește și a le da o educație.

 

© 2021 Frontul Comun. All Rights Reserved.