Acum citești
Actualizare după protestul din 15 aprilie

Actualizare după protestul din 15 aprilie

La scurt timp dupa începerea protestului, am fost invitați la o discuție cu Primarul General, la care am participat alături colega noastră de la ActiveWatch și de două doamne reprezentante ale familiilor cu repartiții.

Doamnele au expus urgenta finalizării blocului social în construcție și importanța unei asumări politice publice că bugetul pe 2021 va cuprinde explicit această cheltuială.

Noi am reluat și discuția privind sistarea evacuărilor făcute de AFI, dat fiind că dispoziția de primar în acest sens expiră la sfârșitul acestei luni.

Între timp, atât pe pagina Primăriei Generale cât si pe pagina Primarului General, au apărut mesaje de asigurare că cel puțin primul bloc din Prelungirea Ghencea va fi terminat anul acesta.

Ne luptăm în continuare pentru ca restul celor 7 blocuri din complex, asumate de PMB in 2020, să fie construite, pentru că sunt absolut necesare pentru celelalte sute de solicitanți de locuințe aflați pe listele de prioritate.

Bravo si respect pentru familiile care au luptat cu atâta curaj și perseverență până acum! Toate și toți împreună suntem fortză!

© 2021 Frontul Comun. All Rights Reserved.